Pieptul de pui : Taiem pieptul in doua , dupa care bucatele mici , condimentam cu vegeta , sare , piper , chilli , lasam sa stea cca 30 de minute!
Ciupercile : Curatam ciupercile de pielita , le clatim in jet de apa rece , coditele de la ciuperci eu nu le-am folosit , dar cine vrea poate! Condimentam ciupercile cu sare , piper , vegeta si lasam tot 30 de minute!
Jambon , salam , castravete : Feliile de jambon le taiem in 3 , castravetele il curatam de coaja , il clatim ,taiem rondele mici , salamul se poate taia sau indoi in doua!
Preparare : Luam un bat de frigarui , punem carne , ciuperci , castravete , jambon si salam , la cele 3 bete ramase procedam in ce forma dorim sau in ce ordine!
Incalzim cuptorul la 190 gr si punem frigaruii pe gratarul din cuptor , lasam cca 30-35 minute pana frigaruii sunt rumeniti frumos!
1
Se poate adauga si rosii , ardei , carnat sau altele!
2
Se pot servii cu sos de usturoi!