Frigarui de porc

de Constelatialeu in Porc, 21 Ian 2013 | 4853 vizualizari

 

Carnea de porc,in toate formele ei,e ''leguma'' mea preferata.ne palce sa iesim cat mai des la gratar,iar de la gratar nu lipsesc frigaruile

Imaginile pe care le postez sunt de la diverse gratarele,dar ca ''actori principali'' sunt nelipsitele frigarui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macra (eu prefer si cu un pic de grasimuta)
  • 3-4 rosii portivite
  • 3-4 cepe
  • 1-2 ardei gras galben si rosu
  • condimente
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc:

Se taie carnea cubulete potrivite.Ceapa se curata si se taie in 4,apoi se desprind 1-2 foite.Rosiile la fel se taie in 6,depinde si cat de mari sunt.Ardeiul se taie in bucatele potrivite.

Asamblare:

Pe bete speciale de frigarui se pun alternativ,carne,ceapa,ardei ,rosiepana umplem frigaruia.Se condimenteaza cu amestec de sare,piper si cimbru si se aseaza pe gratatul incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]