Friganele sarate cu mozarella si parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2016 | 5389 vizualizari

 

Numai bune cu o bere rece! Va invit cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine toast( miez vezi foto)
  • 3 oua
  • 1 cana si 1/4 lapte caldut
  • 3 linguri mozarella fin razuita
  • 3 linguri parmezan razuit
  • ulei pentru prajit( vegetal)
  • o cana de parmezan pentru tavalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele sarate cu mozarella si parmezan:

Laptele caldut se toarna usor peste ouale batute cu mozarella si parmezan.

Feliile de paine se inmoaie cateva secunde in compozitie, se scurg rapid si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Se scot friganelele pe un servet absorbant si se tavalesc in parmezan.

Mancati-le calde....sunt incredibile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele sarate cu mozarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

03.08.2016, 11:37

Mmm, o sa fac si eu! Ce bine arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 00:45

Multumesc, merita probata reteta

kytz 1

30.08.2017, 16:09

Așa ceva aș mânca acum.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in aluat