Friganele dulci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 5 Iun 2013 | 3895 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine (vechi de 2 zile)
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 varf lingurita de scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Intr-un bol punem ouale, mierea, esenta de vanilie, scortisoara, laptele, praful de sare si amestecam bine cu un tel. Feliile de paine se inmoaie in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o tigaia incinsa cu putin ulei in ea. Se rumenesc la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem friganelele pe un servestel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Le servim calde, pudrate cu putina scortisoara si fructe.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuleţe şi pâinici cu gem şi stafide