Friganele dulci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 5 Iun 2013 | 3793 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • felii de paine (vechi de 2 zile)
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 varf lingurita de scortisoara
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele dulci:

Intr-un bol punem ouale, mierea, esenta de vanilie, scortisoara, laptele, praful de sare si amestecam bine cu un tel. Feliile de paine se inmoaie in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o tigaia incinsa cu putin ulei in ea. Se rumenesc la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem friganelele pe un servestel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Le servim calde, pudrate cu putina scortisoara si fructe.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele dulci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Năsturaşi de ciocolată