Friganele

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine cu branza
  • 2 oua
  • 50 g lapte
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se face un amestec din lapte, oua, sare , piper. Feliile de paine se trec prin compozitia formata mai sus. Se lasa putin la inmuiat pe o parte si pe alta si pe pun in tigaia unde uleiul este pus la incins. Se intorc pe ambele parti. 

Se servesc calde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]