French toast cu iaurt in dry cooker

de VanessaAli in Sandvisuri, 13 Mai 2017 | 2298 vizualizari

 

Paine in ou, friganele sau french toast, ceea ce imi place la acest preparat este ca merge si ca "mancare sarata", dar si la desert (mhhm, mai ales cu miere). 
Din cauza ca se gateste prin prajire in ulei, am evitat mult timp sa mai mananc.
Azi am ales o varianta mai sanatoasa si pot sa va spun ca este exact la fel de gustoasa. Va indemn sa incercati si sa-mi dati un feedback. Se face foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie groasa de paine de casa
  • 1 ou si un albus
  • 3 linguri de lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 g telemea de vaca (optional)
  • iaurt pentru servire
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu iaurt in dry cooker:

Batem oul si albusul cu laptele si sarea. Taiem felia de paine in cuburi si o punem peste ou. Lasam 10' sa se imbibe.

Punem dry cooker-ul pe aragaz, taiem telemeaua in cubulete mici si o punem in tigaie. Cand incepe sa se topeasca bine, turnam painea inmuiata in ou si acoperim cu capacul. Dam aragazul la minim si lasam 5' pe o parte, apoi intoarcem si lasam 4' pe cealalta parte.

Luam din tigaie si punem in farfurie. Se poate servi imediat cu iaurt sau kefir.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu iaurt in dry cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa