Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 16910 vizualizari

 

inca nu s-au racit. Va astept......

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • cateva linguri de branza Ceva Fin cu smantana
  • cca 200 gr. branza de burduf
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf:

Dezghetam aluatul foietaj. Il intindem pe masa de lucru.

Il portionam dupa preferinta.

Ungem fiecare bucata de foietaj pana la jumatate cu crema Ceva Fin, cealalta jumatate o crestam, vezi foto.

Adaugam cate o lingura de branza de burduf pe partea unsa cu Ceva Fin, acoperim, presam cu degetele marginile, asezam portiile in tava pe hartie de copt, le ungem cu ou batut si le dam la copt, la temperatura mare pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nilgun 1

14.09.2013, 23:17

fffff bun

alilianaa 1

15.09.2013, 07:32

ce buuun

bianca92 1

14.10.2013, 21:17

sunt convinsa ca sunt mult mai bune decat forneti de la magazin. bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu smantana si cascaval