Foietaj surpriza

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2011 | 5457 vizualizari

COMENTARII (64)

Cris2711 1

11.01.2011, 20:10

Medi ma cunosti perfect si inca nu mai vazut

diaconta 1

11.01.2011, 20:12

imi mai vine si mie randul uneori

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 20:35

Cris , pai daca stai dupa colt cum sa te vad?

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 20:38

Corina, acuma am vazut ca te-am botezat ................ti-am zis Cristina in loc de Corina .........spune daca trebuie sa dau un miel de Paste .................

MIUTA 1

11.01.2011, 21:08

LUK 1

11.01.2011, 22:04

Surprinzator..de bun

aziz 1

12.01.2011, 08:09

si nu are cirnati? superb aici pe la toate nuntile se serveste un aperitiv de genul acesta cu foetaj care mai de care,adevarat e super bun si e aluatul de urgenta, asa ii zic eu ;atunci cind apar musafiri si timpul e prea scurt pentru pregatirea unei mese simandicoase

MotanLaOale 1

12.01.2011, 08:54

bine arata

lilik 1

12.01.2011, 10:01

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:57

Miuta..............

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:58

Aziz carnatii sunt dar .........imaginari

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:58

Motane ma bucur ca iti place.............

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:59

Lilik,,,,,,,,,,,,,,,

LadyCrs 1

11.07.2012, 16:12

Și ce surpriză frumoasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb