Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 8294 vizualizari

 

Un dulce rapid si absolut delicios .... alunele si biscuitii fac toata diferenta :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj ( 265 gr)
  • 40 g alune
  • 3 linguri cu nutella
  • 6 biscuiti integrali
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nutella,alune si biscuiti:

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem aluatul de foietaj  si il taiem in doua parti egale. 

Ungem fiecare foaie cu nutella, presaram alune zdrobite si biscuiti macinati . 

Rulam foietajul si inchidem capetele presand cu o furculita. 

Incingem cuptorul la 180 grade. 

Dam tava la cuptorul incins pentru 15-20 minute. 

Scoatem foietajul si lasam sa se racoreasca dupa care feliem dupa plac .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nutella,alune si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac zebra cu nutella