Foietaj cu nuci

de adriana_bobu in Prajituri, 27 Noi 2010 | 14185 vizualizari

 

Dintr-un pachet de foietaj si cateva nuci am facut un desert rapid .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj Morarita
  • 300 g miez de nuca macinat
  • 2 linguri stafide
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere de albine
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuci:

Am intins foietajul si am impartit fiecare foaie in doua astfel incat au rezultat 4 foi. Separat intr-un castron am pus nuca, stafidele, cacaua si mierea si le-am amestecat. Am intins aceasta compozitie peste foi si le-am rulat. Apoi am taiat ruladele obtinute si le-am dat la cuptor pentru 20 min. Intrucat mi-a mai ramas o foaie  si intr-un castron aveam niste mere rase, am intins merele peste foaie (dar nu inainte de a presara niste gris.....pentru a nu se inmuia foaia)si apoi peste mere am presarat putin zahar si am rulat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura betivanca