Foietaj cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 11447 vizualizari

 

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 3 linguri zahar
  • 6-7 linguri nuca
  • 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Lasam foietajul la decongelat.

Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.

Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.

Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 - 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si  ungem cu galbenusul de ou.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam la racit apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

adry88 1

11.01.2013, 11:16

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:59

frumos arata

T I M E A 1

11.01.2013, 21:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune