Foi de napolitane cu crema de cafea

de Alexandra Elena in Prajituri, 25 Apr 2012 | 7788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g de unt
  • 120 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • o lingura cafea solubila
  • o lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitane cu crema de cafea:

Se freaca untul cu zagarul, galbenusurile. cafea si cacaoa pana se obtine o crema tare (nu se fierbe). Cu aceasta crema se ung foile si se preseaza apoi cu o greutate. Stratul de crema poate fi mai gros sau mai subtire, dupa preferinta.

Se taie dupa cateva ore in forma de batoane, romburi sau patrate.

TIPS-URI

1

Am adaugat in crema si nuci tocate marunt.

2

Am folosit o jumatate de pachet mare de foi(190 g), le-am taiat in doua

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitane cu crema de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

26.04.2012, 15:27

ador napolitanele umplute cu crema...

Alexandra Elena 1

26.04.2012, 15:51

M bucur ca va plac napolitanele mele

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:07

bune imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuci si foi de napolitane