Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Porc, 16 Dec 2014 | 25947 vizualizari
mihaelar63 1
Multumesc Lubita Intentia mea era sa prepar vestita ,, Friptura a la Turda '' .Imi lipsea un ingredient : apa sarata naturala , in care se tinea carnea inainte de asta in lapte . Dar pe viitor nu ma las si tot o sa prepar
deyutzky 1
vaaai cum arata!:!!
simona72 1
Vaaai Miha tu ma omori cu preparatele tale!
Rocsi 1
Pfuuu, arata prea bine!
Roxsi
Simo , atunci care ar fi solutia , sa te resuccitez )
Rocsi ...
Deyu
Raluca57 1
Wow! Wow! Wow!
mirela0911 1
Aici nu ma bag ca e teritoriul lu' Cleme! Oricum arata foarte bine!
Eu intru cam pe toate teritoriile
Raluca
elucubratiiculinare 1
waw, inghit in sec
Mihaela nu mai sta sa inghiti . Fa rost de fleica
Raluca ,multumesc
Simo ... resuscitez
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
9 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Panacris
gaby_duceag
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!