File la cuptor cu cartofi

de aalliinnaa07 in Peste, 26 Apr 2013 | 4937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file
  • condimente pentru peste
  • 4 catei de usturoi
  • lamaie
  • 50 ml vin alb
  • ulei
  • 3 cartofi rosii
  • patrunjel verde/uscat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File la cuptor cu cartofi:

Am dezghtetat pestele, apoi l-am condimentat cu condimente pentru peste, l-am asezat intr-o tava unsa cu ulei, am stors 1/2 lamaie peste el, vinul l-am amestecat cu 25 ml apa si se toarna peste pește.

Cartofii i-am curatat de coaja, i-am condimentat cu usturoi pisat, patrunjel uscat, sare si i-am pus pe langa peste.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu, dam tava la cuptor timp de 40 de minute.

Dupa ce trec cele 40 de minute, luam folia de aluminiu si mai lasam la cuptor pana se rumenesc putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti