Fite de fite somonite.....e bun si cam atat....
Pentru inceput am spalat fileurile ,apoi le-am condimentat bine si i-am pus intr-un castron,un fileu,o felie de lamaie,iar fileu,lamaie pana terminat fileurile si le-am lasat 2 ore la frigider.In tava am turnat uleiul,am asezat fileurile si peste ele am turnat sucul de lamaie si o cana de apa.Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor cca 25 min,dupa 25 min am scos folia si am mai lasat inca 25 min la foc mic,pana a capatat ''fata'' si apa s-a evaporat.
Dupa ce am luat foaia de aluminiu,am pus apa la fiert si am pus legumele cand apa a inceput sa fiarba,am lasat cca 20 minLe-am scurs si le-am calit in putin ulei.
Se serveste cu lamaie desupra sau nu,in functie de preferinte
1
dupa ce am spalat fileurile le-am pus pe servetel sa absorba apa
2
dupa ce am scos folia am pus deasupra fileurilor bucatele de unt
3
in apa in care au fiert legumele am pus o lingurita de delikat