File de salau pane

de RuxyRux in Salau, 6 Sep 2011 | 15127 vizualizari

COMENTARII (43)

alinutzika 1

06.09.2011, 16:09

vai cum arata...

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:13

Si e delicios...mersi

DIANA B 1

06.09.2011, 16:27

Tradatoare mica ... si somonul ce zice ?
Nu sunt fan peste , sorry ca ma repet ... dar aista atata intr-un mare fel , mai draga
m-am prezentat cu scula mea , ca eu nu tanjesc la a nimanui
PS Aaaaaaaaaaaa uitasem ... imi plac portioarele tale ... cat capacul de la wc (glumesc )

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:33

somonelul e cuminte si isi asteapta randul in congelator... si daaa daca stai bine cu ce ai in dotare...normal ca nu poftesti alaturi...bine e pana la urma si chestie de educatie, de spirit sa nu te uiti in gradina celuilalt LoL...iar cu portiile ce sa faci daca asa m-a invatat mama sa gatesc ca pentru popota...ea zice ca nu stie sa gateasca putin

LUK 1

06.09.2011, 16:34

mie imi place mai mult decat somonul

adry88 1

06.09.2011, 16:43

foarte bun

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:47

Mersi Luk

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:47

Mersi Ed

Lau 1

06.09.2011, 16:53

ce bine arata

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:01

Mersi Lau

divainbucatarie 1

06.09.2011, 17:21

jolygina 1

06.09.2011, 17:31

foarte buna

madi_marin 1

06.09.2011, 17:38

bun tare.... eu sunt fan peste....iar pane e delicios....

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:43

Diva...multumesc

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:43

jolygina, mersi mult

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:44

Ma bucur mult Madi ca iti place

Panacris 1

06.09.2011, 18:00

Super salaul romanesc!!! Somonul din congelator e autohton??? Nu prea cred!!! mai bine savuram pestele nostru romanesc!!! Si cel mai gustos e cel prins direct din rau, fluviu etc., nu de la crescatorie , deoarecee hranit tot cu graunte .

RuxyRux 1

06.09.2011, 18:05

Si de unde sa luam noi peste proaspat autohton tot timpul? Desigur nu despre acela din crescatorie discutam...ar trebui sa stam la munte la malul unui izvor...mmm...sau mai bine pe Dunare.....sau poate la balta....din pacate nu prea avem cum....asa ca ne multumim cu ce gasim si putem

aziz 1

06.09.2011, 19:17

bun saptamana asta imi cumpar peste chit ca-l prajesc cu carligul de rufe pe nas

ela 1

06.09.2011, 19:25

nu vrei tu sa ma infiezi?????ca tare imi place ce si cum gatesti

mena29 1

06.09.2011, 19:55

Tare bine mai arata

Rocsi 1

06.09.2011, 20:08

Corinuta 1

06.09.2011, 20:57

Ioi ce-mi place! ce bun tre sa fie!

RuxyRux 1

06.09.2011, 21:14

Maaaaaai Mona...cu tine uit de toate relele...hay ca m-ai facut sa rad cu pofta iubito si scumpo ce esti

RuxyRux 1

06.09.2011, 21:20

Ela...fara doar si poate scumpa mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Şalău la tavă