O reteta foarte simpla si foarte gustoasa, eu zic ca tot secratul sta in sosul gogosarilor. Mie imi place foarte mult, desi nu sunt mare consumatoare de peste.
Se poate consuma ca preparat cald dar si rece. Mie imi place mai mult rece.
Am uitat sa va spun ...reteta o am de la vecina mea Mihaela , la ea am gustat prima data acest preparat si mi-a placut foarte mult. Sper sa va fie de folos si voua.
Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)
Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.
Fileul de peste se taie de grosimea unui deget si-l condimentam.
Amestecam legumele cu pestele si gogosari in sos de bulion si lasa sa stea 30 minute sa isi traga aromele.
Asezam amestecul de peste si legume intr-o tava de cuptor, deasupra punem masline si bagam tava la cuptorul preincalzit la 200grade pentru 25-30 minute sau pana cand pestele si legumele sunt facute.
POFTA BUNA!