File de pangasius cu fasole

de Mirela_Tilvescu in Pangasius, 19 Mar 2013 | 3574 vizualizari

 

Am incercat ceva ce nu am mancat si nu am auzit sa fi gatit cineva in Romania,dar mi-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. file pangasius mari taiate pe jumatate
  • 1 cutie fasole alba deja fiarta
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei rosu
  • cateva fire de patrunjel
  • 150 ml vin alb
  • ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu fasole:

Intr-o cratita se caleste ceapa impreuna cu ardeiul.Spre sfarsit se adauga patrunjelul, sarea,piperul si se stinge cu vinul alb.

Intr-o alta cratita se fierbe fasolea peste care se adauga pestele si se fierbe timp de 10 min. fara a amesteca.La sfarsit se adauga preparatul anterior si se amesteca totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste cu cartofi nature