File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles

de oana_pisicutza16 in Peste, 18 Oct 2011 | 8585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc. file de macrou
  • 300 g varza de Bruxelles
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles:

Spalam varza de Bruxelles foarte bine si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa care spalam bine pestele sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga apa de pe el. Se condimenteaza cu sare si cu piper dupa preferinta si il punem pe gratar. Se prajeste bine pe ambele parti. Dupa ce varza a fiert o punem intr-o strecuratoare si o lasam sa se scurga de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou la gratar cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ligia Bxl 1

20.10.2011, 14:56

eu stau in bruxelles si tot nu ma apropii de varza asta,e amaraaaa mai bine iau putin peste

Lau 1

20.10.2011, 21:01

buna

Bunica 1

23.10.2011, 21:40

Cine vrea varza....ca eu vreau doar pestele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat