File de cod gratinat

de elucubratiiculinare in Peste, 11 Feb 2013 | 7300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de cod,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • 1 ou mare,
  • 4 linguri lapte,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri cașaval ras,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • feliuțe de lămâie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod gratinat:

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.

Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte. Se ung fileurile cu amestecul de ou pe ambele părți. Într-o farfurie mare amestecăm pesmetul cu cașcavalul ras. Se dau fileurile de cod prin amestecul de pesmet cu cașcaval și se pun într-o tavă tapetată cu hărtie pergament și stropită cu ulei de măsline. Se dau la cuptor la 200 grade C pentru 30 minute. La jumătatea timpului se întorc.

Servim cu garnitură de legume și ornăm cu feliuțe de lămâie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste