Fiesta Taco

de Satisfyyourcravings in Porc, 9 Mar 2016 | 2819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita paprika afumata
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 200 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • ulei de masline
  • 1 avocado
  • 2 rosii coapte
  • 1 chili
  • 2 limes
  • sare/piper
  • 1 lingurita miere
  • 6 tortilla
  • 2 linguri de iaurt degresat
  • frunze de salata
  • sos picant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fiesta Taco:

Se acopera carnea de porc cu paprika si semintele de fenicul.

Se prajeste in putin ulei, la foc mare, 5-6 minute pana devine crocanta.

Se curata avocado de coaja si se indeparteaza samburele. Se taie cuburi impreuna cu rosiile si se amesteca cu sare, piper, chiliul taiat rondele si sucul de lime.

Se adauga mierea peste carnea de porc si se mai lasa 2-3 minute, pana se caramelizeaza.

Se incalzesc tortilla, se aseaza frunze de salata in centrul fiecareia, carne de porc crocanta si salsa de avocado si rosii. 

Se servesc cu iaurt si sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fiesta Taco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu afumatura