Ficăţei în crustă de bacon

de diaconta in Ficat, 29 Ian 2012 | 9876 vizualizari

 

Poftiţi,poftiţi că sunt încă calzi.

 

INGREDIENTE

 

  • Cativa ficatei de pui (cam 300 gr.am avut eu)
  • 6 felii de bacon
  • Lapte
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Rozmarin verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei în crustă de bacon:

Ficateii se spala si se curata de pielite.Se pun in lapte si se lasa peste noapte in frigider.
Se scot din lapte si se tamponeaza cu un servetel absorbant.Se condimenteaza cu piper si foarte putina sare,sau deloc daca baconul este sarat.

Se invelesc in feliile de bacon.Se pot pune si cate doi ficatei intr-o felie de bacon,in functie de marimea lor si de latimea feliei de bacon.

Intr-un vas ceramic,punem foarte putin ulei,asezam ficateii,punem apa si vinul.Mai presaram putin piper si frunzulitele de rozmarin.

Punem la cuptor si lasam pana cand scade tot lichidul si se rumenesc frumos deasupra.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei în crustă de bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

diaconta 1

03.02.2012, 13:14

Bine ai revenit Horia
au fost buni,atat de buni incat am mancat si eu,ca de altfel nu sunt printre favoritii mei

simona119 1

09.02.2012, 16:02

uau...arata delicios! iar prezentarea, demna de un artist

diaconta 1

09.02.2012, 16:07

Simona,eu nu prea sunt prietena cu "dumnealor ficateii" dar asa cum i-am pregatit,am mancat si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu garnitura de orez