Ficatei de pui pane

de delia64 in Ficat, 25 Mar 2014 | 3637 vizualizari

 

Ficateii pane sunt pe placul familiei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ficatei de pui
  • 4 oua
  • 4 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui pane:

Se spala ficateii si se lasa la scurs intr-o strecuratoare .

Se dau ficateii prin faina alba .

Spargem oule ,adaugam sare , piper si faina alba , le amestecam cu mixerul .

Dam ficatelul prin compozitia de mai sus si il prajim in uleiul incins pana se rumenesc  pe toate partile .

Se scoate pe servetel si se serveste cald cu cartofi pai si cu salata dorita .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi pesmetul in loc de faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficăței de pui lionezi