Ficatei de pui la tigaie

de gaby_duceag in Ficat, 24 Noi 2010 | 8747 vizualizari

 

Atat de simplu, rapid si atat de bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • 3 linguri unt
  • jumatate lingurita busuioc
  • doua foi dafin
  • 3 catei ustroi
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • o lingura faina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui la tigaie:

Se spala ficatul si se curata de pielite.

Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc. Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.

Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu (laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .

Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.

Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu smantana