Ficatei de pui, imbracati

de lia maria in Ficat, 27 Feb 2012 | 4082 vizualizari

 

Foarte buni si apreciati de familia mea. Sper sa va placa si voua !

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui proaspat
  • 300g slaninuta cu carne(afumata,de casa)
  • 100ml ulei, pt prajit
  • Scobitori

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui, imbracati:

Spalam, portionam ficatul si-l lasam pe prosop absorbant. Intre timp taiem felii lungi si cat mai subtiri de slaninuta. Infasuram rand pe rand bucatile de ficat in feliile de slaninuta si le fixam cu cate o scobitoare. Cand santem gata, incingem uleiul intr-o tihaie si prajim ficateii imbracati pe ambele parti. Bine rumeniti, ii scoatem pe hartie absorbanta. Se pot servi ca fel principal cu diferite garnituri sau ca si aperitiv.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui, imbracati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

27.02.2012, 19:58

mmmm...place

jolygina 1

27.02.2012, 23:55

deliciosi

Bya Ralu 1

11.03.2012, 17:30

ce bin arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu ficat de vita