Ficatei de pui cu legume sote

de Dya Daniela Andrei in Ficat, 29 Apr 2011 | 4201 vizualizari

 

Printre primele retete fotografiate in joaca,,,

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui,
  • 2 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • o radacina de telina,
  • o radacina de pastarnac,
  • patrunjel verde,
  • condimente dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu legume sote:

Spalam si curatam ficateii, ii lasam intr-o sita pentru a se scurge de apa si apoi ii punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre timp, spalam si curatam legumele, le taiem cuburi si  le punem la fiert in apa cu putina sare.

Cand ficateii sunt gata ii asezam pe un platou impreuna cu legumele, ii condimentam si ii ornam cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pielita de pe ficat se scoate usor, daca se cufunda ficatul un minut in apa fierbinte.

2

Ficatul devine foarte gustos daca inainte de a fi prajit se tine 2-3 ore in lapte. Ficatul nu se sareaza inainte de a-l praji, altfel se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ceapa si nuci