Ficat de porc prajit

de cristeena20 in Ficat, 4 Sep 2014 | 10876 vizualizari

COMENTARII (12)

Adele 1

04.09.2014, 17:06

Dya Daniela Andrei 1

04.09.2014, 17:28

Ce mult imi place!

babi5 1

04.09.2014, 18:00

Sa-l pui in lapte inainte de al praji cu vreo 2 ore si data viitoare sa-mi spui cum este( il fragezeste foarte bine) vslabil si pentru cel preparat la gratar

MotanLaOale 1

04.09.2014, 18:50

Bya Ralu 1

04.09.2014, 18:58

super bun

alilianaa 1

04.09.2014, 19:08

imi place..

Merisor 1

04.09.2014, 19:31

Imi place ficatul prajit!

Gherca Daniela 1

04.09.2014, 20:16

o bunatate!!!

MOKUSKA 1

04.09.2014, 21:20

Bunica 1

04.09.2014, 21:35

Imi place cu usturoi!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:22

Baby, iti multumesc de pont. Urmatorul il fac asa mai am in congelator de o tura.

cristeena20 1

04.09.2014, 23:23

Multumesc mult!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc cu ceapa, reteta rapida si delicioasa