Ficat de porc fiert in vin

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2013 | 8544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ficat porc
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 300 ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fiert in vin:

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana se rumeneste putin pe toate partile.  Dupa care, punem vinul. Il lasam sa fiarba la foc domol pana scade acesta si ramane partea uleioasa. Incercam daca ficatul este patruns. Se mai poate adauga vin in cazul in care scade si nu este facut ficatul. Se scoate pe servetele intr-un bol. 

Se serveste cald cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fiert in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

15.10.2013, 20:25

Cleme, ia vezi ce imbeti sambata, ca drumul e lung

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Cred ca i-a dat un super gust vinul

alilianaa 1

16.10.2013, 07:04

A fost foarte bun, Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit