simplu și bun!
Preparare piure: Punem cartofii la fiert cu sare și piper. Când au fiert îi punem într-un blender cu ardeii copți, untul, sare și piper și lăsăm până devine o pastă(eu am pus și puțin din zeama lăsată de ardeii copți, pentru un plus de savoare).
Preparare ficăței: într-o tigai punem uleiul la încins, adăugăm ficățeii, adăgăm apa și acoperim tigaia cu un capac. Lăsăm la foc mic până încep a fierbe iar apoi luăm capacul pentru a se rumeni. înainte cu 3-4 minute de a se face ficațeii, punem usturoiul tăiat feliuțe, sare, piper și busuioc(toate după gust). Pentru decor, am tras la tigaie(în uleiul de la ficat) câteva frunze de ceapă verde tăiate rondele. Așezăm piureul și ficățeii pe farfurie iar apoi servim alături de un vin bun.
Poftă bună!