Fasole verde scazuta

de Cris2711 in Mancaruri de post, 9 Aug 2013 | 10681 vizualizari

 

o aveam de mult timp, in plan.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan cu fasole verde (750 ml)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 frunza de dafin
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Ceapa rosie si alba se toaca marunt.

Se ia o cratita de 3l in care se pune putin ulei de masline,in care se caleste ceapa.

Cand este calita,se adauga legumele,taiate dupa preferinta.

Se adauga circa un litru de apa si se lasa sa fiarba.

Cand sunt aproape fierte, se adauga fasolea fiarta de la borcan.

Si se mai lasa 10 minute sa fiarba la foc mic.se adauga si sucul de rosii.

Cand a fiert se adauga faina amestecata cu smantana,putin cate putin.

Se decoreaza cu marar.

TIPS-URI

1

se poate adauga si ceapa verde.

2

se decoreaza cu frunze de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

diaconta 1

10.08.2013, 21:26

vreau si eu Cris

Corinuta 1

10.08.2013, 23:40

Pe unde bantui io cand gatesti tu, habar nu am! Buna fasolica!

Cris2711 1

18.08.2013, 12:44

Dia
Corinutz io nu stiu)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu fasole boabe(de post)