Fasole verde la cuptor

de katty in Mancaruri de legume, 17 Apr 2021 | 3739 vizualizari

 

O mancare usoara, de fasole verde aromata cu maghiran.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde lata congelata
  • 150 gr rosii cuburi
  • 150 gr smantana
  • 1 lingura amidon
  • 2 oua
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran uscat
  • ulei si pesmet pentru uns forma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde la cuptor:

Punem la fiert o oala cu 1l de apa. Cand apa clocoteste, adaugam putina sare si fasolea verde si fierbem 3-4 minute.

Scurgem  fasolea verde si o asezam intr-o forma de ceramica unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra asezam rosiile cubulete.

Amestecam amidonul cu smantana, sare, piper si maghiran si 2-3 linguri de apa. Turnam peste rosii.

Batem ouale si le turnam deasupra.

Presaram putin maghiran si dam forma la cuptor pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazuta cu carnati