Fasole verde cu usturoi

de - Andreea - in Mancaruri de post, 6 Mai 2018 | 4275 vizualizari

COMENTARII (31)

Satisfyyourcravings 1

06.05.2018, 17:24

Fix cum imi place mie

RODIMUR 1

06.05.2018, 17:28

Îmi place, mai ales cu mămăliguță...!

- Andreea - 1

06.05.2018, 17:30

MotanLaOale 1

06.05.2018, 17:30

- Andreea - 1

06.05.2018, 17:30

Rodica...cu mamaliguta nu am mancat niciodata ...

vasimur 1

06.05.2018, 17:31

RODIMUR 1

06.05.2018, 17:32

Te cred, Caroline! Mie așa-mi plac păstăile cu usturoi... cu mămăliguță caldă alături... (îmi place mult mămăliguța!)

- Andreea - 1

06.05.2018, 17:44

Motan

- Andreea - 1

06.05.2018, 17:44

Vasimur

madi_marin 1

06.05.2018, 18:23

Foarte buna!

- Andreea - 1

06.05.2018, 18:28

katty 1

06.05.2018, 22:25

As manca fasole verde in fiecare zi!

- Andreea - 1

07.05.2018, 08:15

elucubratiiculinare 1

07.05.2018, 08:19

buna langa o fripturica

- Andreea - 1

07.05.2018, 09:39

dantes 1

07.05.2018, 12:37

Rahela Velicu 1

07.05.2018, 12:50

miki_a 1

07.05.2018, 15:15

Îmi plac mult!

- Andreea - 1

07.05.2018, 18:05

Dantes

- Andreea - 1

07.05.2018, 18:05

Rahela

- Andreea - 1

07.05.2018, 18:05

Miki

mihaelar63 1

07.05.2018, 18:07

Si ca garnitura si de sine statatoare

Rocsi 1

07.05.2018, 20:22

Valclaudia 1

07.05.2018, 22:28

imi plac mult pastaile. Cele verzi, fix asa cum le-ai preparat tu, cu mult usturoi

- Andreea - 1

08.05.2018, 08:57

Mihaela...asa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu varza calita, de post