Parca a fost mai buna decat cea facuta clasic. Bineinteles ca a fost mancata cu carnati si muraturi.
Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata.
Dimineata, se pune la fiert in alta apa, 10 minute dupa ce clocoteste.
Se scurge de apa in care a fiert, intr-o strecuratoare.
In vasul slow cooker Crock-Pot 3,5 L, punem uleiul si ceapa curatata si tocata marunt.
Se pune deasupra fasolea scursa.
Se presara vegeta si piper si se pun foile de dafin.
Se pune apa pana la nivelul boabelor si se amesteca.
Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se pune pe pozitia "high" si se lasa 3 ore.
Dupa 3 ore, se pune pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 1 ora.
Se potriveste gustul cu sare si este gata.
Se mananca cu muraturi, langa carnati prajiti.
Pofta Buna!