Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 10883 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: fasole scazuta, retete Mancaruri de post
Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.
Adaugam bulionul si fasolea.
Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),
Adauga sare piper dupa gust.
de MotanLaOale 8
de Constelatialeu 9
de AndrutzaP 1
de anca36 1
Lavinia 1
buna tare
Micutza Luana 1
lavi muahh
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 14:59
de Bucataras 6
la 11:18
de vasimur 4
ieri la 10:16
ieri la 09:44
de Retete_gustoase 1
pe 05.11 la 16:55
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!