Fasole rosie prefiarta in sos de rosii

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Mar 2016 | 5101 vizualizari

 

mancare rapida de post

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de praz de cca 20cm
  • 2 conserve fasole rosie prefiarta
  • 3 linguri ulei
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie mica de dafin
  • patrunjel si marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie prefiarta in sos de rosii:

Clatim prazul, il taiem rondele si il punem la sotat in ulei pentru 3 minute la foc mediu.

Fasolea se clateste de apa in care a fost conservata si se adauga peste prazul calit.

Adaugam bobitele de mustar si amestecam.

Lasam mancarea sa se gateasca incet, la foc mic 15 minute.

Adaugam rosiile din conserva taiate bucatele, amestecam si mai lasam la foc mancarea pana capata sosul consistenta dorita.

Oprim focul si la final presaram verdeata verde proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie prefiarta in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.03.2016, 20:11

Rapida si buna!

CameliaR 1

12.03.2016, 20:16

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu dovlecel si soia