Fasole prajite

de Lau in Mancaruri de legume, 11 Apr 2011 | 5625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare dupa gust
  • 200 m lsupa de legume
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajite:

Se fierb fasolele in apa cu sare,  se schimba de 2 ori apa. Se curata ceapa si se caleste, se adauga morcovul dat prin razatoare, pasta de tomate. Se adauga o cana de supa de legume, se adauga fasolele si se lasa sa fiarba impreuna. Cand a scazut aproape toata supa se adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.

Noi am servit cu smantana pentru ca cel mare nu mananca altfel

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

12.04.2011, 10:05

luk si eu pun foaie dar cel mare nu mananca si trebuie sa ma adaptez

adry88 1

26.05.2011, 16:44

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita afumata, la oala de lut