Fasole pastai in otet

de Laly in Conserve, 9 Aug 2010 | 13146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai rotunda
  • otet
  • sare pentru muraturi (mai mare)
  • ardei iute
  • foi de dafin
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai in otet:

Nu am dat cantitatile pentru ca fiecare poate pune ce cantitate doreste.

Se spala fasolea si se curata de ate.Se aseaza in borcanele de 700-800 gr in picioare.

Printre fasole punem ardei iute,2-3 ardei mai mici sau 1 mai mare ( il intepam cu o furculita),boabe de piper si 2 frunze de dafin.Ardeii se pot pune intregi sau taiati rondele.

Se pune 1 lingura de sare la un borcan mare de 700 gr,apoi se completeaza numai cu otet.

Fasolea va ramane tare si putin iute.Merge de minune la mancaruri,ciorbe,fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

nadina73 1

09.08.2010, 21:13

fasole galbenain spaniadaca gasesc la cine-va care are gradina dintre romani ca in comert super trebuie testata daca am ocaziaasa ac 5 f gsopodina farnicuta

mena29 1

09.08.2010, 23:20

Harnicutooo!

Corinuta 1

11.08.2010, 00:39

cu ardei iute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iutata