Proaspăt preparată, pozată si prezentată să nu aibă timp sa se răcească. .....
Ceapa o curățăm, spălăm si o tăiem mărunt după care o punem la înăbușit cu un pic de ulei si 200ml apă.
Păstăile le lăsăm la dezghețat la temperatura camerei, după care le adaugăm peste ceapa înăbușită si completam cu apă cat să le cuprindă, amestecând din când în când.
Lăsăm sa fiarbă la foc mic până începe sa scadă din apă, după care adaugăm bulionul, busuiocul si sare după gust. Merge si piper dar cum i-am dat si fetiței mele am preferat deocamdată sa nu adaug. Se mai lasă pe foc cam 15 minute si se da deoparte.
Separat am făcut o mămăliguță nu foarte mare pe care am servit-o cu aceste păstăi.
Poftă Bună!
1
La acest fel de mâncare merge foarte bine si usturoi, dar cum am probleme cu bila, evit al mânca pentru că îmi face rău.