Fasole pastai, conservata pentru iarna

de Ina in Conserve, 10 Iul 2010 | 85122 vizualizari

COMENTARII (44)

lia maria 1

02.08.2010, 21:38

Am sa pun fasole si dupa reteta tacred ca sunt tare bune la iarna

mmona 1

24.06.2011, 22:37

super simpla reteta..am sa fac si eu..

Bunica 1

11.07.2011, 12:03

Ina gospodina !

DIANA B 1

11.07.2011, 13:07

Brava maica , ca gospodina mai esti ... nu doar c-o asezi ptr iarna , dar s-o si cultivi ...

Lau 1

11.07.2011, 13:23

felicitari

mamaieelena 1

11.07.2011, 14:40

grozav asa gradina mai zic si eue placere faci conserve din ce vrei si cum vrei (depinde ce ai semanat)super si fasolea este f frumos aranjata si bine pregatita

Ina 1

11.07.2011, 21:40

Gospodina eram anul trecut, ca anul asta am fost la munte in perioada fasolei..... Si mi-a bagat-o soacra-mea la borcan

Ina 1

11.07.2011, 21:41

Ma uitam la rubrica " cea mai vizionata" si credeam ca mi-a furat cineva brazda de fasole ) ) . Stiam ca n-am pus anul asta reteta pe site...

Corinuta 1

11.07.2011, 21:47

silly!

Ina 1

11.07.2011, 21:51

pai eu n-am avut niciodata o reteta veche la "cele mai citite"
Corina

Corinuta 1

11.07.2011, 21:52

Da, dar chiar ma gandeam, uite ca-i sezonul si asta cauta lumea!

camelia75 1

12.07.2011, 23:34

"Lumea care cauta" sunt si eu!!!

Ina de unde esti?Ma gandeam sa ti vizitez camara!!!

Ina 1

18.07.2011, 20:18

Hahaha! Cami' Stau la 147 km de tine, in directia spre mare Camara e cum e, dar beciul....

Bya Ralu 1

27.06.2012, 20:30

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:27

Asa pun si eu fasolea

Panacris 1

30.06.2012, 12:21

Buna idee! Eu pun la congelator!

REDSUNSHINE 1

05.07.2012, 15:24

arata super!! uite cum procedez eu:cratita,ulei,1 rand fasole,1rand rosii felii,sare,1 rand patrunjel si leustean taiat marunt,foi de dafin,cativa catei de usturoi taiati si tot asa pana se umple cratita,apa doar cat sa le acopere putin. daca pun in borcan ,la sfarsitul fierberii pun salicil si mai invart de cateva ori..apoi cu borcanele la bain marin,daca pun la congelator nu pun salicil( in punga pun si supa in care a fiert,dupa ce s-a racit) este deli cios PSpor la munca si deviza mea :ce e in gradina mea si pus de mine e 100% bun,natural si eco

Ina 1

05.07.2012, 20:49

Multumesc, dragelor!
Redsunshine, interesanta ideea ta De-as avea 3-4 lazi frigorifice... )

leonata 1

13.07.2014, 22:23

mulțumesc măi fetelor,idei creative.Am să încerc și eu.Spor la treabă

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari