Fasole in painici

de ana in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2010 | 3887 vizualizari

COMENTARII (15)

ela 1

25.06.2010, 21:37

ce imi placeeee

ana 1

25.06.2010, 21:37

Ela si noua ne-a placut !

mena29 1

25.06.2010, 21:37

Siii mieee!!!!!Vreau si eu

Laly 1

25.06.2010, 21:40

Neaparat trebuie sa-i spunem lui Bucataras sa puna si linguri.Nu putem manca ciorba cu furculita nu?

liana_geicu 1

25.06.2010, 21:59

Ce bine arata si nu am mancat niciodata fasole in paine, dar imi ploua in gura de pofta!

susu 1

25.06.2010, 22:03

suuuper, liana trebuie sa incerci este delicioasa

Rocsi 1

25.06.2010, 22:04

vai ana ce bunatate ...si painici si fasole...delicios

ana 1

25.06.2010, 22:09

Mena @Laly ai dreptate @Liana painica e atat de buna dupa ce se imbiba cu zeama de fasole,e crocanta ,o nebunie @Susu asa'i @Rocsi mai am o painica

Rocsi 1

25.06.2010, 22:14

vai dak mi-ai da si mie painica ma faci foarte fericita...nu am mankt de mult paine de casa si imi e dor..

ana 1

25.06.2010, 22:16

Rocsi eu fac zilnic painica la masina ,dar cea coapta in cuptor ca cele de azi este cu mult mai buna .Cu mare drag te servesc

Rocsi 1

25.06.2010, 22:29

multumesc mult..

Miha 1

25.06.2010, 22:39

nadina73 1

26.06.2010, 16:27

laly bine zici si lingurifoarte bine arata am tot vazut retete asemanatoare dar sincer nu am incercatsuper 5 linguri

ana 1

26.06.2010, 17:06

Miha@Nadina sa incerci ,este foarte buna !

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 20:57

ana, de ce nu stai si tu mai aproape ca eram numai pe capul tau doamne ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu scarita afumata