Fasole cu ciolan afumat

de Alinutza80 in Porc, 9 Iun 2012 | 7077 vizualizari

 

Aveam pofta de fasole cu afumatura, dar cum aici nu se gaseste fasole uscata, am luat la borcan, a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800g fasole boabe in bulion
  • 4 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Ciolanul afumat l-am oparit putin, ca sa ii mai iasa din gustul de fum, apoi l-am dezosat si l-am taiat bucati.

Ceapa am curat-o, am spalat-o, am  taiat-o marunt, apoi pus-o la calit in ulei de masline. Cand s-a facut aurie am pus fasolea boabe cu tot cu sosul de tomate si bucatile de ciolan afumat.

Am pus sare si piper dupa gust si foile de dafin.

Am bagat la cuptor pentru aproximativ 20 de minute pana se intrepatrund gusturile.

Dupa ce am scos-o din cuptor am pus patrunjel verde.

Am servit cu muraturi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole alba cu afumatura