Fasole cu ciolan

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 15122 vizualizari

COMENTARII (2)

Oana 1

23.02.2010, 16:24

Am facut aseara cu fasole rosie. Am lasat-o la inmuiat si apoi am fiert-o in 4-5 ape, nici nu stiu si am fiert la ea vreo 5 ore si tot nu era fiarta ca lumea Asa m-am enervat...Am facut si fasole batuta, aia a iesit buna ca s-a mixat...Chiar nu luasem pana acum fasole rosie si am vrut sa vad cum e....nasoala rau!!!

ela 1

23.02.2010, 17:05

Oana stiu un truc ca sa fiarba fasolea repedeui in oala in care o fierbi o lingura (o arunci in oala pur si simplu) si 2lingurite de bicarbonat cu sodiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu omleta si legume