Fasole cu ciolan

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 15527 vizualizari

COMENTARII (2)

Oana 1

23.02.2010, 16:24

Am facut aseara cu fasole rosie. Am lasat-o la inmuiat si apoi am fiert-o in 4-5 ape, nici nu stiu si am fiert la ea vreo 5 ore si tot nu era fiarta ca lumea Asa m-am enervat...Am facut si fasole batuta, aia a iesit buna ca s-a mixat...Chiar nu luasem pana acum fasole rosie si am vrut sa vad cum e....nasoala rau!!!

ela 1

23.02.2010, 17:05

Oana stiu un truc ca sa fiarba fasolea repedeui in oala in care o fierbi o lingura (o arunci in oala pur si simplu) si 2lingurite de bicarbonat cu sodiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]