Fasole batuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 27 Sep 2013 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Lasam fasolea sa se inmoaie in apa rece, peste noapte.

Dupa ce s-a umflat, o spalam in cateva ape apoi o punem la fiert.

Dupa ce a dat in clocot, schimbam apa si o lasam iar sa dea intr-un clocot.

Cat timp fierbe fasolea curatam cepele, le spalam si le taiem marunt.

Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam.

Punem ceapa si usturoiul la calit in uleiul incins.

Scurgem apoi apa de pe fasole si o pasam(noua nu ne place sa fie pasata prea fin).

Adaugam ceapa calita peste fasole, condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

madi_marin 1

28.09.2013, 13:27

am facut si eu acum doua zile! e super buna!

camelia75 1

28.09.2013, 17:35

Ce pofta mi s-a facut!Super prezentarea!

Angelina_Elena 1

28.09.2013, 18:47

Va multumesc!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta