Fasole batuta

de Simymy in Mancaruri de post, 15 Oct 2010 | 5193 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

15.10.2010, 18:22

cu ceapa mancam si eupana la prima criza de fiere

ela 1

15.10.2010, 18:57

si eu la fel,acum doar poftesc....

kamy 1

15.10.2010, 19:38

eu nu am nimic la fiereasa ca o mananc cu placere in toate felurile gatita

lia maria 1

15.10.2010, 20:14

eu pun furculitelesi-l trimit pe teo la o portieca-i inebunit dupa fasoledaca ar fi dupa elnici o masa fara fasole...batuta,scazuta sau ciorbanu conteaza

Bucataras 1

15.10.2010, 20:16

eu nu prea inteleg pozele

nadina73 1

16.10.2010, 01:48

foarte buna

mihaelar63 1

06.11.2010, 08:30

buna idee , asta le gatesc la ai mei azi

lia maria 1

01.03.2011, 08:58

La multi ani!

MotanLaOale 1

01.03.2011, 09:33

La multi ani!

deyutzky 1

01.03.2011, 10:34

la multi aaanii!

Rocsi 1

01.03.2011, 12:43

La multi ani

Ligia Bxl 1

01.03.2011, 12:47

la multi ani cu bucurie

MIUTA 1

01.03.2011, 14:02

La multi ani!!

Lau 1

01.03.2011, 17:22

la multi ani

Mihaela11_jo 1

01.03.2011, 23:49

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta