Vreau să vă spun un singur lucru...am încercat de multe ori să fac ceea ce se numește la americani chicken fingers , dar de fiecare dată parcă ceva nu era în ordine cu rețetele mele. În sfârșit am găsit ceea ce căutam .O rețetă pe gustul meu ...și în plus se face fără a îneca în ulei fâșiile de pui...Un deliciu..o nebunie....
Preîncălziți cuptorul la 200 °.
Combină primele 5 ingrediente într-un vas, amestecând cu un tel. Puneți albușurile în alt vas şi bateţile ușor cu o furculiță. Fulgii de porumb zdrobiți se așează în alt vas. Lucrați pe rând, fășie cu fășie.
În primul rând tăvăliți fâșiile de pui prin făină . Scufundați-le apoi în albușul de ou , și în final le tăvăliți în fulgii de porumb. Pe o tavă pentru cuptor puneți o foaie de copt pe care o ungeți cu unt sau o acoperiți cu spray de gătit. Așezați fășia de pui trecută prin cele 3 operații în tavă. Repetați procedura cu restul fâșiilor de pui , trecându-le prin amestecul de făină, albușuri de ou şi fulgii de porumb.
Pulverizați peste fâșiile de pui un strat fin de spray de gătit ( dacă aveți , dacă nu aveți merge și fără). Se coace la 200 ° pentru 10 minute sau până s-au făcut, întorcându-le o singură dată.
Se servește cu maioneză , sos ranch, tulpini de țelină şi morcovi tăiate bastonaşe .