Farfalle in sos de carnati

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 26 Aug 2015 | 3338 vizualizari

 

O reteta foarte ieftina si extrem de gustoasa, marca Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 400 grame carnati de buna calitate
  • 1-2 chili
  • 1 lingurita cu varf de seminte de fenicul
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 500 grame farfalle
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 1 cutie rosii in bulion (400 grame)
  • frunze de busuioc proaspat
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos de carnati:

Se curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta. 

Se rastoarna compozitia obtinuta anterior intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Se amesteca din cand in cand avand grija sa nu se arda. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se adauga usturoiul zdrobit in sosul pentru paste, impreuna cu otetul balsamic si rosiile in bulion. 

Se adauga putin din apa in care au fiert pastele daca sosul se ingroasa prea tare. 

Se scurg pastele, pastrand putin din apa in care au fiert si se adauga peste sos. Se amesteca si se adauga putina apa pentru a obtine o consistenta cremoasa.

Se aseaza pe un platou sau farfurii, se presara Parmezan si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos de carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fundite si bilute