Farfalle cu salsiccia(carnat crud)

de Catalinaflorea in Farfalle, 16 Mar 2015 | 4044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g pasta,
  • 300 g carnat crud,
  • 150 ml suc rosii,
  • 2 catei de usturoi
  • 20 g parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu salsiccia(carnat crud):

Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute.

Se incinge o tigaie  cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare aramie)apoi se adauga sucul de rosii,sare,piper si se acopera cu un capac pentru 10 minute.Pastele se fierb in functie de timpul indicat pe cutie,se scurg si se adauga peste sos.

Se mai lasa pe foc 2 minute,apoi se servesc cu pramezan ras deasupra.

Buon apetitto!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu salsiccia(carnat crud)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfale in sos, cu piept de pui crocant