O combinatie tare buna cea de carne si pesto ...si alaturi de paste avem un pranz rapid !
Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba punem sarea si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca .
Intre timp curatam ardeiul de seminte si il taiem cuburi .
Pieptul de pui il spalam , il stergem cu un servet de haRtie , eliminam pielita si partile grase si taiem in cuburi potrivite ca marime .
Punem o tigaie cu putin ulei la foc mediu si calim pieptul de pui pana se rumeneste frumos pe toate partile .Cand este gata il scoatem pe o farfurie .
In aceeasi tigaie punem ardeiul impreuna cu ciupercile bine scurse de uleiul din conserva .
Presaram sare si amestecam din cand in cand ,
Cand s-au calit punem pieptul de pui .
Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le amestecam cu cele 2 linguri cu pesto.
Adaugam amestecul de carne si ardei si amestecam bine toate ingredientele.
SErvim imediat !
POFTA BUNA !
1
CARNEA DE PUI POATE FI INLOCUITA CU CARNE DE VITA .