Farfale in sos, cu piept de pui crocant

de Julie in Farfalle, 4 Iun 2010 | 12813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g farfale
  • un piept de pui
  • pesmet
  • un ou
  • 2 linguri faina
  • diverse condimente

Pentru   sos:

  • 6-7  linguri suc de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu smantana
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale in sos, cu piept de pui crocant:

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta.
Pesmetul il amestecam cu diverse ierburi aromate:busuioc ,menta, patrunjel, marar. Luam fiecare fasie de piept de pui , o trecem prin amestecul de ou
apoi o tavalim prin pesmetul aromat.
Prajim in ulei incins pana devin usor crocante.Le scoatem pe
servete de hartie sa se scurga .
Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si le clatim in mai multe ape reci, apoi le amestecam cu putin ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele.
Pregatim si sosul:
Prajim usturoiul taiat feliute in 3-4 linguri ulei apoi adaugam sucul de rosii si
smantana.Amestecam bine si lasam pe foc pana se ingroasa putin.
Adaugam si condimentele dupa gust: sare,vegeta,piper,boia dulce,
boia iute,busuioc,patrunjel, marar,cimbru.
La sfarsit adaugam si pastele si amestecam foarte usor.
Montam pe farfurie un strat de paste in sos ,presaram patrunjel verde
tocat si deasupra repartizam fasiile crocante de pui.

Servim preparatul in stare calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale in sos, cu piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lia maria 1

04.06.2010, 18:29

si de la mine 5 furculitearata foarte bine

anisoara 1

05.06.2010, 00:33

asa si nu am inteles, ce se numeste sau ce este farfale? Multumesc

gaby_duceag 1

05.06.2010, 00:41

Anisoara, farfallele sunt pastele astea fundite pe care le vezi in foto

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci