Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 6617 vizualizari

 

Demult tot pofteam la ele aşa că le-a sosit vremea pe lista.Pentru coca m-am inspirat de la Laura,iar pentru umplutură am făcut o combinaţie care să fie pe placul nostru.Si cum tocmai primisem coletul cu sosul Iuţel,s-a potrivit de minune în umplutură

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 0 lingurita sare
  • 2 oua
  • Pentru umplutura:
  • 200 g ciuperci champignon
  • 50 g muschi file
  • 100 g carnaţi cabanos
  • Un morcov
  • Un caţel de usturoi
  • Brânza Feta
  • Ulei
  • Patrunjel verde
  • Sare,piper
  • 2 lingurite sos Iuţel
  • Pentru uns:
  • Un ou si boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos:

Pentru coca,am amestecat faina cu sarea si untul rece taiat cubulete.Am adaugat apoi ouale si am framantat un aluat pâna a devenit nelipicios.

L-am învelit cu folie si l-am pus la frigider pâna am pregatit umplutura.

Am calit morcovul si ciupercile cu putin ulei.Am adaugat apoi muschiul file taiat feliute si cabanosul taiat si el.

Am condimentat,am pus usturoiul,verdeata si putin sos Iuţel.

Din aluatul pregatit am întins o foaie foarte subtire si am taiat forme rotunde cu ajutorul unui bol.

Am pus umplutura pe fiecare bucata,am mai pus deasupra brânza Feta,am uns marginile cu ou,am împaturit în doua,am lipit marginile,apoi le-am presat cu o furculita.

Am uns cu ou deasupra si am presarat cu boia.

Le-am pus la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute.

Le-am servit tot cu sos Iuţică.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu ciuperci,muşchi file şi cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv empanadas cu ciuperci si carne de pui